راه اندازی مجدد آسانسور {آموزش مرحله به مرحله ریست کردن}

راه اندازی مجدد آسانسور {آموزش مرحله به مرحله ریست کردن}

ریست کردن معمولا روشی آسان برای رفع مشکلات جزئی دستگاه های الکترونیکی است. به عنوان مثال، وقتی تلفن همراه یا سیستم کامپیوتری ما از کار می افتد، ما با ریست کردن یا همان راه اندازی مجدد، این مشکل را از بین می بریم.

این وضعیت مشابه در رابطه با پله برقی و آسانسورها نیز صدق می کند. در این مطلب ما قصد داریم آموزش مرحله به مرحله راه اندازی مجدد آسانسور را به شما معرفی کنیم. همراه ما در وبسایت ستاره فراز نما باشید.

آموزش راه اندازی مجدد آسانسور با استفاده از تابلو فرمان

آموزش راه اندازی مجدد آسانسور با استفاده از تابلو فرمان

یکی از روش های رایج ریست کردن آسانسور، استفاده از تابلو فرمان آسانسور است. این تابلو معمولا برای کنترل عملکرد آسانسور مورد استفاده قرار می گیرد. تابلو فرمان آسانسور از بدنه ای فلزی به شکل جعبه ساخته شده است که قطعات الکترونیکی به همراه ریز پردازنده ها و مدارهای آسانسور در آن قرار می گیرند.

این تابلو در موتورخانه آسانسور نصب می شود و وظیفه اصلی آن نیز مدیریت اعلام وضعیت های مختلف آسانسور و همچنین حرکت کابین است.

حال برای راه اندازی مجدد آسانسور با استفاده از تابلو فرمان، کافیست تنها مدار تغذیه تابلو را قطع کرده و مجددا وصل کنید. برای انجام این کار، کلید مشکی رنگ که روی تابلوی سه فاز قرار دارد را از حالت یک به حالت صفر برده و پس از گذشت یک دقیقه، دوباره آن را به حالت قبل باز گردانید.

آموزش ریست کردن آسانسور با استفاده از جعبه ری ویژن Revision

آموزش ریست کردن آسانسور با استفاده از جعبه ری ویژن Revision

یکی دیگر از روش هایی که می توانید با کمک آن به راه اندازی مجدد آسانسور بپردازید، استفاده از جعبه ای پلاستیکی به نام ری ویژن است. این جعبه دارای ترمینال هایی بوده که توسط سیم و همچنین تراول کابل به ترمینال هایی که در تابلو فرمان وجود دارند، متصل می شوند. این جعبه در بخش فوقانی کابین آسانسور نصب می شود و بیشتر برای ارتقا آسانسور یا تعمیرات از آن استفاده می شود.

در این جعبه کلیدهای مختلفی وجود دارد که با استفاد از آن می توان به ریست کردن آسانسور پرداخت. شما می توانید با فشردن کلیدهای روی این جعبه، آسانسور را از حالت اتوماتیک به حالت دستی تبدیل کرده و به اصطلاح آسانسور را ری ویژن کنید که منجر به ریست کردن آن نیز می شود. با این کار، اگر مشکل نرم افزاری برای آسانسور به وجود آمده باشد که در نتیجه آن در حرکت آسانسور اختلال به وجود بیاید، کاملا از بین خواهد رفت.

حتما مطالعه فرمایید : مراحل طراحی و راه اندازی پله برقی

آیا پس از راه اندازی مجدد آسانسور دیگر نیاز به تعمیر آن نیست؟

راه اندازی مجدد آسانسور تنها به معنای از بین بردن مقطعی مشکل است. برای رفع کامل مشکل می بایست نسبت به تعمیر آن اقدام کنید. اگر پس از ریست کردن آسانسور، آن را به حال خود رها کنید، پس از گذر مدت زمان کوتاهی در عملکرد آن اختلال ایجاد می شود.

گاهی اوقات حتی این اختلال منجر به از کار افتادن کلی آسانسور یا مشکلی اساسی در بخش های دیگر آن مانند قسمت سخت افزاری آسانسور می شود که به تبع تعمیر آن هزینه بسیاری را با خود به همراه خواهد داشت.

سخن پایانی

در این مطلب ما سعی بر این داشتیم تا مراحل راه اندازی مجدد آسانسور را به شما عزیزان معرفی کنیم. از این که تا انتهای این مطلب همراه ما بودید بسیار سپاس گزاریم و امیدواریم که اطلاعات مناسبی را در رابطه با ریست کردن آسانسور در اختیار شما قرار داده باشیم. در صورت بروز هر گونه سوال می توانید آن را با کارشناسان ما در میان بگذارید.

پیوند های اشتراک گذاری پست

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه