آموزش راه اندازی مجدد آسانسور به صورت قدم به قدم

آموزش راه اندازی مجدد آسانسور به صورت قدم به قدم

به نظر بسیاری از افراد، مراحل نصب و راه اندازی آسانسور یک فرآیند تخصصی و تا حد زیادی پیچیده است. شاید این طرز تفکر تا حد زیادی درست باشد، اما خبر خوب این است که حتی افرادی که هیچ سر رشته ای از نصب یا راه اندازی آسانسور ندارند نیز می توانند این کار را انجام دهند، اگر مراحل قدم به قدم آن را بدانند.

در این مطلب از سایت ستاره فراز نما همراه ما باشید تا به آموزش قدم به قدم راه اندازی مجدد آسانسور بپردازیم. یادگیری این موضوع برای زمانی که وجود اختلالات در سیستم آسانسور مانع از خارج شدن افراد از آن می شود، بسیار ضروری است.

راه اندازی مجدد آسانسور به چه معناست؟

قبل از این که به سراغ آموزش قدم به قدم راه اندازی مجدد آسانسور برویم، باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که اصلا این موضوع به چه معناست و به عملیات در آسانسور، راه اندازی مجدد گفته می شود.

راه اندازی مجدد همان ریست کردن آسانسور است که از طریق تابلو اتاق فرمان انجام می شود. این تابلو به طور کلی برای کنترل عملکرد آسانسور بوده و در اتاق آسانسور که معمولا در پشت بام قرار دارد، نصب می شود.

تابلو اتاق فرمان بدنه ای فلزی داشته و به شکل یک جعبه ساخته شده است. داخل این تابلو دارای قطعات الکترونیکی، ریزپردازنده ها و همچنین انواع و اقسام مدارهای مختلف است. وظیفه اصلی تمامی این قطعات، اعلام وضعیت های مختلف و همچنین کنترل حرکات آسانسور در بین طبقات است. راه اندازی مجدد آسانسور باعث می شود تا برد اصلی آسانسور و درایو کنترل حرکت آن به طور مجدد بارگذاری شوند.

چگونه آسانسور را مجددا راه اندازی کنیم؟

چگونه آسانسور را مجددا راه اندازی کنیم؟

حال در این بخش به ارائه آموزش قدم به قدم راه اندازی مجدد آسانسور می پردازیم.

قدم اول: به سراغ اتاق اسانسور و تابلو اتاق فرمان بروید

برای این که بتوانید عملکرد آسانسور را بررسی کنید، می بایست به سراغ اتاق آسانسور و سپس تابلو اتاق فرمان بروید. در نظر داشته باشید که این اتاق دارای یک کلید بوده و کلید معمولا به دست مدیر ساخته سپرده می شود.

قدم دوم: مدار تغذیه را قطع کنید

برای این که آسانسور را از کار بی اندازید، می بایست مدار تغذیه تابلو را قطع کرده و مجددا وصل کنید. برای انجام این کار باید کلید مشکی رنگی که روی تابلوی سه فاز قرار دارد را بچرخانید (یعنی آن را از حالت یک به حالت صفر برگردانید).

قدم سوم: یک دقیقه صبر کنید

برای این که درایو کنترل حرکت آسانسور بتواند به درستی بارگذاری شود و در صورتی که اختلال نرم افزاری وجود داشته باشد، آن را برطرف کند، می بایست به مدت یک دقیقه صبر کنید و سپس کلید مشکی رنگ را دوباره روی حالت اول بازگردانید.

در نظر داشته باشید که برخی از تابلوهای فرمان آسانسور به سیستم اضظراری مجهز هستند. در این دسته از تابلوها به جای یک دقیقه می بایست بین دو الی سه دقیقه صبر کنید تا اگر در سیستم برق شهری نیز مشکلی به وجود آمده باشد، سیستم نجات اضطراری آسانسور بتواند کابین را در نزدیک ترین طبقه متوقف کند.

اگر پس از انجام این مراحل، خطای آسانسور مبنی بر اختلال در عملکر آن مجددا تکرار شد، بهتر است برای جلوگیری از بروز اتفاقات ناگوار، از یک سرویس کار معتبر برای تعمیر آسانسور کمک بگیرید.

شایان ذکر است که می توانید از جعبه ریویزیون آسانسور نیز برای راه اندازی مجددا آن استفاده کنید؛ اما از آنجایی که معمولا به هنگام از کار افتادن آسانسور، مسافران با حجم زیادی از استرس رو به رو هستند، استفاده از جعبه ریویزیون توصیه نمی گردد؛ زیرا این کار باید توسط مسافر انجام شود و اگر به اشتباه کلیدی دیگر به جای کلید ریست فشرده شود، می تواند روند راه اندازی مجدد آسانسور را به تعویق بی انداز.

سخن پایانی

در این مطلب ما سعی بر این داشتیم تا شما عزیزان را با آموزش صفر تا صد راه اندازی مجدد آسانسور آشنا کنیم. امیدواریم که اطلاعات مفیدی را در این زمینه برای شما ارائه داده باشیم.

پیوند های اشتراک گذاری پست

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه