افتادن از پله برقی چه عواقبی دارد؟ چگونه از پله برقی نترسیم

افتادن از پله برقی چه عواقبی دارد؟ چگونه از پله برقی نترسیم

امروزه شاهد پله برقی هایی هستیم که در تمام مکان های پر از ازدحام نصب شده اند. شرکت های معتبر که تولید کننده آسانسور هستند تلاش می کنند تمامی موارد مربوط به ایمنی را در طراحی و نصب به گونه ای رعایت کنند که برای افرادی که از پله برقی استفاده می کنند اتفاق ناگواری رخ ندهد. هر چند با تمام نکات ایمنی که از سمت سازندگان رعایت می شود باز شاهد رخ دادن اتفاقات ناگواری هستیم که بر اثر افتادن از پله برقی، گیر کردن لباس در بین درزها، بهم خوردن تعادل و غیر اتفاق می افتد.

افتادن از پله برقی

شرکت های سازنده پله برقی همواره توصیه هایی را برای استفاده از آن در ابتدای پله برقی نصب می کنند ولی گاهی افراد با بی دقتی موجب ایجاد حوادثی برای خود یا افراد دیگر می شوند که با آن ها روی پله برقی قرار دارند. افتادن از پله برقی می تواند باعث ایجاد خراش های سطحی تا شکستی های شدید شود. سرعت حرکت پله برقی، ازدحام جمعیت، ویلچر و چرخ دستی و … می تواند از عوامل زمین خوردن در هنگام استفاده از پله برقی باشد.

رعایت نکات ایمنی هنگام استفاده از پله برقی

رعایت نکات ایمنی هنگام استفاده از پله برقی
رعایت نکات ایمنی هنگام استفاده از پله برقی

اگر در هنگام سوار شدن پله برقی نکات ایمنی مربوط به آن را که معمولاً در جلوی پله برقی نصب می شود مطالعه کنیم و آن رعایت کنیم قطعا می توانیم بدون این که برای ما مشکلی ایجاد شود از پله برقی استفاده کنیم. در هنگام استفاده از پله برقی سعی کنیم اگر لباس بلندی بر تن داریم مراقب باشیم که در بین درز های پله برقی گیر نکند و موجب زمین خوردن ما نشود. نکته دوم این است که هنگامی که پا بر روی پله اول می گذاریم تعلل نکنیم تا تعادلمان به دلیل حرکت پله برقی بر هم نخورد و موجب زمین خوردن ما و افرادی که در اطرافمان هستند، نشود.

اگر شما یا افرادی که نزدیک شما هستند و می خواهند از پله برقی استفاده کنند در صورتی که با خود کالسکه، ویلچر، یا ماشین های حمل کودکان را با خود به همراه دارند باید به این نکته توجه کنند که در زمان سوار شدن و پیاده شدن از پله برقی ممکن است ویلچر و یا وسیله ای که دارند به درز های ابتدا و انتهای پله گیر کند و موجب اتفاقات ناگواری از جمله زمین خوردن و … شود. هیچ گاه فردی را که از سوار شدن پله برقی می ترسد او را وادار به استفاده از پله برقی نکنید زیرا ممکن است برایش اتفاق ناگواری بیافتد و ترجیحا این افراد از آسانسور یا پله معمولی استفاده کنند. در هنگام سوار شدن پای خود را روی لبه ی پله برقی نگذارید سعی کنید پای خود را در وسط پله بگذارید.

اگر پله برقی حرکت نمی کند ممکن است از نوعی باشد که دارای سنسور حساس به وزن است و تا اینکه شما پای خود را روی پله بگذارید حرکت کند پس باید حواستان باشد اگر پله برقی شروع به حرکت کرد تعادل خود را از دست ندهید و موجب افتادن از پله برقی برای شما نشود. هیچ گاه مسیر بر عکس را روی پله برقی طی نکنید و از دویدن روی آن خود داری کنید. همیشه پشت سر افرادی که در جلوی شما هستند بایستید و در کنار آن ها قرار نگیرید چون هم ممکن است مسیر را برای عبور دیگران سد کنید و هم در هنگام عبور از کنارتان موجب بر هم خوردن تعادل تان شود و خودتان یا وسیله ای که در دست دارید پرت شود.

پیوند های اشتراک گذاری پست

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه